Segueix l’actualitat de la Fundació Drissa

 Titulars  Notícies

Oferta: Busquem tècnic/a d'inserció al servei de mercat laboral ordinari

Dijous 23 Febrer 2023

estat:
Tancada
final:
09/03/2023
numero:
20230223-A
area:
Social
descripcio:
Incorporació d’una persona tècnica d’inserció al servei de mercat laboral ordinari de Drissa: • Experiència en atenció directa a persones amb problemes de salut mental • Experiència en l'àmbit de l’acompanyament, inserció de persones amb problemes de salut mental i intermediació amb empreses • Experiència com a docent, formador, tallerista, etc. • Orientació a objectius i resultats • Treball en equip • Nivell alt de català i castellà escrit i oral • Coneixement de les TIC Complementàriament, es valorarà de manera positiva: - Tenir o haver tingut problemes de salut mental
funcions:
Accions orientades a facilitar la incorporació de les persones al mercat laboral: diagnòstic, informació, orientació, motivació, formació, assessorament i acompanyament amb les persones usuàries. Informació, assessorament, sensibilització i intermediació amb les empreses.
requisits:
Psicologia, psicopedagogia, pedagogia, o formació de postgrau en orientació professional. En cas d’altres titulacions de grau o cicle superior, cal acreditat una experiència de com a mínim 2 anys en orientació professional.
altres:
Lloc de treball: seu de Drissa
horari:
Matins i una tarda a la setmana
contracte:
Contracte jornada completa

  

Comparteix l'oferta


Últimes Notícies