Segueix l’actualitat de la Fundació Drissa

 Titulars  Notícies

Projecció de "La Sirena y el Buzo" dins el cicle Cinema i Solidaritat

Dimarts 18 Octubre 2022

Projecció de "La Sirena y el Buzo" dins el cicle Cinema i Solidaritat


Aquest dijous és projectarà al cinema Truffaut la pel·lícula "La sirena y el Buzo", de Mercedes Moncada Rodríguez. La sessió s'emmarca dins del cicle Cinema i Solidaritat, aquest any amb el fil conductor "Visualitzant la pau: resolució de conflictes a la gran pantalla".

Aquesta activitat té lloc en el 35è aniversari de l'agermanament de Girona amb la ciutat nicaragüenca de Bluefields, amb qui estem desenvolupant un projecte de cooperació per la inserció laboral de persones amb problemes de salut mental a la Regió Autònoma Costa Caribe Sur.

Més informació sobre el cicle de cinema i solidaritat, aquí.

Comparteix l'article


Últimes Notícies