Segueix l’actualitat de la Fundació Drissa

 Titulars  Notícies

Se'ns concedeix la subvenció d'ajuda al 60% del Salari Mínim Interprofessional

Dimarts 16 Agost 2022

El passat dia 22 de juliol vam tenir coneixement de la resolució d’atorgament de la linia 1 de les subvencions a centres especials de treball per a actuacions sobre llocs de  treball ocupats per persones amb discapacitat, de foment de la integració laboral de persones amb discapacitat contractades en centres especials de treball, per a l’any 2022. 

D'acord amb aquesta resolució, s'atorga a la Fundació Drissa la quantitat de 680.485,68 € en concepte d'ajut al 60% del Salari Mínim Interprofessional. 

La finalitat de l'ajut és proporcionar un suport salarial als llocs de treball ocupats per persones amb discapacitat d'un grau igual o superior al 33%, contractades en centres especials de treball, i facilitar el seu manteniment. En el cas de la Fundació Drissa, aquest suport ens ha estat atorgat per a 90 persones treballadores durant l'any 2022 i, com hem assenyalat, suposa el 60% del SMI. 

Comparteix l'article


Últimes Notícies