Segueix l’actualitat de la Fundació Drissa

 Titulars  Notícies

II Caminada per la Salut Mental, solidària amb el poble ucraïnès

Dimecres 25 Maig 2022

II Caminada per la Salut Mental, solidària amb el poble ucraïnès


Aquest proper diumenge 29 de maig tindrà lloc a Blanes la segona edició de la Caminada per la Salut Mental, una iniciativa impulsada per l'Associació Família i Salut Mental de Girona i Comarques, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la població, per sensibilitzar la societat sobre els trastorns mentals, al mateix temps que promoure l'activitat física com a factor clau en el benestar físic i mental de totes les persones.

En aquesta segona edició, la caminada manté l’esperit solidari amb què va néixer i el 30% de la inscripció anirà a benefici de la Creu Roja, concretament al projecte d’atenció de l’entitat a les persones desplaçades d’Ucraïna.

En trobareu tota la informació i l'enllaç per la inscripció aquí.

Comparteix l'article


Últimes Notícies