Segueix l’actualitat de la Fundació Drissa

 Titulars  Notícies

El programa SIOAS arriba al seu equador

Dilluns 17 Gener 2022

El programa SIOAS arriba al seu equador

Som a mig curs del programa SIOAS 2021-2022 que es va iniciar el passat juliol. El programa de Serveis Integrals d’Orientació, Acompanyament i Suport a la inserció de les persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental té com a objectiu incrementar la inserció laboral i el grau d’ocupabilitat d’aquestes persones en el mercat de treball ordinari, a través d’accions formatives i pràctiques no laborals.

El número de persones participants d'enguany és de 45, amb quatre insercions en el mercat laboral ordinari en el que portem de curs. També s'han establert dos convenis amb alumnes en pràctiques, i les empreses visitades són, de moment, 37.

El programa compta amb el finançament del Departament d'Empresa i Treball i amb el cofinançament del Fons Social Europeu, amb tres tècniques i un prospector.

Comparteix l'article


Últimes Notícies