Segueix l’actualitat de la Fundació Drissa

 Titulars  Notícies

Reunió de les entitats amb la comissió d'estudi de salut mental al Parlament

Divendres 16 Juliol 2021

Reunió de les entitats amb la comissió d'estudi de salut mental al Parlament

Les entitats promotores de la comissió d’estudi en matèria de salut mental al Parlament, entre les quals figura la Fundació Drissa, s’han reunit amb les diputades dels grups parlamentaris que van aprovar la proposta de creació de la comissió el passat 16 de juny i que en formaran part.

Segons Assumpció Laïlla, diputada de Junts, la previsió és que ja quedi constituïda aquest proper setembre i desenvolupi les seves tasques durant un període no superior a dos anys, amb l’objectiu de disminuir les “desigualtats socials i territorials” i identificar conjuntament “quins forats té la cartera de serveis”. 

En aquest sentit, les entitats promotores han demanat que, donada l’atenció deficitària que rep el sector de la salut mental i addiccions, els resultats siguin concrets, ràpidament implementables, i que vagin més enllà d’eterns debats teòrics.

Comparteix l'article


Últimes Notícies