Segueix l’actualitat de la Fundació Drissa

 Titulars  Notícies
Dissabte 13 Maig 2023
Us convidem a la primera caminada Biodrissa per l'entorn natural.

El plogging consisteix en fer una caminada mentre es van recollint en bosses les escombraries que es van trobant durant el trajecte.

Es realitzaran dos trajectes que sortiran i acabaran a l'horta de Campllong, un de 5 km i l'altre de 10 km. Al final de la caminada es farà el pesatge de la brossa recollida. La persona que n'hagi recullit més s'endurà dos menús complets i un lot de productes Biodrissa.

Us podeu inscriure a través d'aquest formulari.

Us hi esperem!

Dijous 27 Abril 2023
  • L’acord s’ha presentat en el marc del Dia Mundial de la Seguretat i Salut en el Treball que se celebrarà demà 28 d'abril, amb l’accent posat en l’adopció de mesures concretes per tractar el benestar i la salut mental a la feina.
  • Segons l’OMS, uns 264 milions de persones a tot el món pateixen trastorns d'ansietat, depressió o estrès laboral.
  • D'acord amb l'últim informe sobre la Felicitat en el Treball de Happyforce, el 24% dels treballadors no se sent satisfet a la feina

La Fundació Drissa, entitat gironina amb 25 anys d'experiència en el camp de la inserció laboral per a persones amb problemes de salut mental, i els creadors de Happyforce, plataforma tecnològica líder que mesura la felicitat de les persones a les organitzacions, han signat un conveni per treballar conjuntament la promoció de la salut mental a l’entorn laboral, amb l'objectiu de millorar el benestar dels treballadors i prevenir els riscos psicosocials a la feina. Aquest acord s’ha presentat en el marc del Dia Mundial de la Seguretat i Salut en el Treball, que se celebrarà demà 28 d'abril, amb l’accent posat en l’adopció de mesures concretes per tractar la salut mental a la feina.

Dijous 2 Març 2023
Ens plau convidar-vos a la nova jornada organitzada pel Clúster Èxit: Tecnologia i discapacitat, que tindrà lloc el proper dijous 2 de març, a les 17.00 h, a l'Auditori de Support-Girona (Carrer Pierre Vilar 5-7).

L'acte, en format presencial i en streaming, comptarà amb la presència del Sr. David Sabaté, CEO de TOTHOMweb, que oferirà la conferència "La tecnologia al servei de les persones amb discapacitat".

Us agrairem que confirmeu la vostra presència omplint el formulari en línia.


 

Dijous 23 Febrer 2023
  

Dijous 16 Febrer 2023
En el marc de la celebració del 20è aniversari de les iniciatives que van donar lloc als serveis prelaborals arreu de Catalunya, us presentem el nou monogràfic online que organitza Salut Mental AMMFEINA.

Aquest girarà entorn del tema de la “digitalització i ús de les noves tecnologies”. Drissa hi participarem a través de la presentació del projecte d’Agents digitals com a bona pràctica. El monogràfic tindrà lloc el proper 16 de febrer i cal inscripció prèvia a través d'aquest enllaç per rebre la connexió a Zoom.

Feed RSS de notícies