Segueix l’actualitat de la Fundació Drissa

 Titulars  Notícies
Dilluns 3 Octubre 2022
Aquest proper dijous 6 d'octubre a l'acte central del Dia Mundial de la Salut Mental, aquest any amb el lema "Salut i Benestar per a tothom. Feu que sigui una prioritat global".

Divendres 30 Setembre 2022
El proper dia 8 d'octubre, en motiu dels actes de celebració del Dia Mundial de la salut mental" tindrà lloc la gimcana "Conèixer la salut mental i els bons hàbits en totes les àrees de la vida", entre altres activitats paral·leles. Es tracta d'un acte gratuït i obert per a tots els públics.

Cal fer reserva en aquest enllaç. 

Dimarts 27 Setembre 2022
La lectura del manifest comptarà aquest any amb la participació de la cap de Polítiques, Legislació i Drets Humans en Salut Mental i Abús de Substàncies de l’OMS, Michelle Funk

El 9% de la població de 15 anys i més té depressió, segons dades de l’Enquesta de Salut de Catalunya (ESCA 2021)

A comarques gironines augmenten un 36% els pacients atesos per primera vegada als centres de salut mental infantojuvenils i un 21% als centres d’adults

Dilluns 26 Setembre 2022
Ja estan obertes les inscripcions a l'edició d'enguany de la festa de la pagesia, Benvinguts a Pagès 2022, que tindrà lloc durant els dies 1 i 2 d'octubre.

Com cada any obrim les portes de l'horta de Campllong perquè tothom qui ho desitgi la pugui visitar i participar en les activitats que hi portarem a terme per a grans i petits.
 

Dijous 8 Setembre 2022
 

Feed RSS de notícies