Segueix l’actualitat de la Fundació Drissa

 Titulars  Notícies
Divendres 21 Gener 2022
 

Dijous 20 Gener 2022
Aquest dijous 20 de gener s’ha posat en moviment la Comissió d’estudi parlamentària sobre la salut mental i les addiccions, a través d’una trobada (telemàtica) en què han participat tant els diputats i diputades dels diferents grups parlamentaris que la integren com una representació de les nou entitats que la van promoure. L’objectiu d’aquesta primera sessió ha estat establir els objectius de treball que s’ha de marcar la Comissió.

Dimarts 18 Gener 2022
Posem en marxa el projecte “Agents digitals”: dues persones de la Fundació amb competències digitals, i problemàtica de salut mental, capacitades per donar assistència a tothom de la pròpia entitat que, per les raons que siguin, necessitin ajuda per a realitzar activitats bàsiques en el món digital, i necessàries en el dia a dia.

Dilluns 17 Gener 2022
 

Dilluns 17 Gener 2022
Som a mig curs del programa SIOAS 2021-2022 que es va iniciar el passat juliol. El programa de Serveis Integrals d’Orientació, Acompanyament i Suport a la inserció de les persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental té com a objectiu incrementar la inserció laboral i el grau d’ocupabilitat d’aquestes persones en el mercat de treball ordinari, a través d’accions formatives i pràctiques no laborals.

Feed RSS de notícies