Segueix l’actualitat de la Fundació Drissa

 Titulars  Notícies
Divendres 16 Juliol 2021
Les entitats promotores de la comissió d’estudi en matèria de salut mental al Parlament, entre les quals figura la Fundació Drissa, s’han reunit amb les diputades dels grups parlamentaris que van aprovar la proposta de creació de la comissió el passat 16 de juny i que en formaran part.

Divendres 9 Juliol 2021
La Fundació Drissa ha signat un conveni de col·laboració amb la Universidad de las Regiones Autónomas de la Costa Caribe Nicaragüense (URACCAN), dins el marc de l'agermanament entre la ciutat de Girona i el municipi de Bluefields, a la Regió Autònoma Costa Caribe Sur (RACCS) de la República de Nicaragua, i dins el desplegament del projecte per la salut mental de Bluefields. L’objectiu d’aquest projecte és iniciar un programa comunitari per la inserció social i laboral de persones vinculades a la xarxa d'atenció a la salut mental de Bluefields.

Dimecres 16 Juny 2021
Finalment, i després d’anys de reivindicacions, s’ha acordat la creació d’una comissió al Parlament de Catalunya en matèria de salut mental i addiccions. L’objectiu serà estudiar en profunditat i donar resposta a les necessitats del col·lectiu, de forma transversal i tant en l'àmbit sanitari, com en l'assistencial i comunitari.
 
 

Dilluns 17 Maig 2021
Al projecte educatiu La Foixarda (Fundació Drissa) estem cercant un/a psicòleg/a per fer suport psicològic en el procés d'aprenentatge a l'alumnat amb problemes de salut mental amb l'objectiu que tinguin èxit educatiu i, així, millorin l'ocupabilitat.

Divendres 5 Març 2021
Biodrissa està portant a terme aquestes setmanes l’elaboració i degustació de les cremes i sucs ecològics a base de fruites i hortalisses que posteriorment es comercialitzaran a les botigues de l’entitat. Aquestes suposaran un allargament important de la vida útil del producte, a més de l’augment del seu valor nutricional i funcional.

Feed RSS de notícies