Segueix l’actualitat de la Fundació Drissa

 Títol i resum  A tot arreu
Us convidem a la primera caminada Biodrissa per l'entorn natural.

El plogging consisteix en fer una caminada mentre es van recollint en bosses les escombraries que es van trobant durant el trajecte.

Es realitzaran dos trajectes que sortiran i acabaran a l'horta de Campllong, un de 5 km i l'altre de 10 km. Al final de la caminada es farà el pesatge de la brossa recollida. La persona que n'hagi recullit més s'endurà dos menús complets i un lot de productes Biodrissa.

Us podeu inscriure a través d'aquest formulari.

Us hi esperem!

Data: 13/05/2023
Duració: 3 Hores 
Localització: Horta Biodrissa
Cost: Gratuït
Ens plau convidar-vos a la nova jornada organitzada pel Clúster Èxit: Tecnologia i discapacitat, que tindrà lloc el proper dijous 2 de març, a les 17.00 h, a l'Auditori de Support-Girona (Carrer Pierre Vilar 5-7).

L'acte, en format presencial i en streaming, comptarà amb la presència del Sr. David Sabaté, CEO de TOTHOMweb, que oferirà la conferència "La tecnologia al servei de les persones amb discapacitat".

Us agrairem que confirmeu la vostra presència omplint el formulari en línia.Data: 02/03/2023
Hora: 17 : 00
Duració: 2 Hores 
Localització: Auditori de Support-Girona (C/Pierre Vilar 5-7)
Cost: Gratuït
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment
En el marc de la celebració del 20è aniversari de les iniciatives que van donar lloc als serveis prelaborals arreu de Catalunya, us presentem el nou monogràfic online que organitza Salut Mental AMMFEINA.

Aquest girarà entorn del tema de la “digitalització i ús de les noves tecnologies”. Drissa hi participarem a través de la presentació del projecte d’Agents digitals com a bona pràctica. El monogràfic tindrà lloc el proper 16 de febrer i cal inscripció prèvia a través d'aquest enllaç per rebre la connexió a Zoom.

Data: 16/02/2023
Hora: 10 : 00
Cost: Gratuït
Ens plau convidar-vos a l'acte d'entrega de diplomes de les Actuacions Formatives Clúster Èxit Incorpora, que tindrà lloc el proper dijous 24 de novembre, a les 17.30 h, a l'Auditori de Support-Girona (Carrer Pierre Vilar 5-7).

L'acte, en format presencial i en streaming, comptarà amb la presència del Sr. Josep Pugès, director d'Operacions de La Fageda, que oferirà la conferència Automatització versus ocupabilitat.

Us agrairem que confirmeu la vostra presència omplint el formulari en línia.

Podreu accedir a l'acte online a través del canal youtube del Clúster Èxit.

Data: 24/11/2022
Hora: 17 : 30
Localització: Auditori de Support-Girona (Carrer Pierre Vilar 5-7), Girona
Cost: Gratuït
Des que Girona i Bluefields signessin l’acord per l’agermanament solidari, el 9 de desembre del 1987, ambdós municipis han canviat molt. Com s’ha transformat la ciutat de Bluefields en els darrers 35 anys? Com ha influït en la vida social, cultural i econòmica local la cooperació bilateral entre Girona i la ciutat nicaragüenca al llarg d’aquestes tres dècades i mitja? Quines han estat les principals fites aconseguides en matèria d’alfabetització o en salut de les poblacions més desafavorides? Com es planteja l’horitzó de futur d’aquest agermanament en un context de crisis financera global? Societat civil, administracions i universitat debatran sobre el passat, el present i el futur de Bluefields en el marc de la Commemoració del 35è aniversari de l’agermanament solidari d’ambdues ciutats.

Sra. Núria Pi, regidora de Drets Socials i Cooperació
Sr. Gustavo Castro, Alcalde de Bluefields (connexió telemàtica)
Sr. Miquel Manté, membre de la Comunitat Terapèutica del Maresme
Sr. Genís Otalora, representant de l’Associació d’Educació Popular Carlos Fonseca Amador
(AEPCFA)

Modera: Joan Lluís Alegret Tejero, doctor en antropologia i ex-professor de la Universitat Centroamericana de Managua (Nicaragua) 
Data: 11/11/2022
Hora: 19 : 00
Localització: Centre Cultural La Mercè
Cost: Gratuït
Aquest dijous és projectarà la pel·lícula "La sirena y el Buzo", de Mercedes Moncada Rodríguez. La sessió s'emmarca dins del cicle Cinema i Solidaritat, aquest any amb el fil conductor "Visualitzant la pau: resolució de conflictes a la gran pantalla".

Aquesta activitat té lloc en el 35è aniversari de l'agermanament de Girona amb la ciutat nicaragüenca de Bluefields, amb qui estem desenvolupant un projecte de cooperació per la inserció laboral de persones amb problemes de salut mental a la Regió Autònoma Costa Caribe Sur.

Més informació sobre el cicle de cinema i solidaritat, aquí.

Data: 20/10/2022
Hora: 20 : 00
Localització: Cinema Truffaut
Cost: 3€
Més info...: Pàgina web de l'esdeveniment