Nota legal

www.fundaciodrissa.com és propietat de La Fundació Drissa,

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

Les persones usuàries accedeixen voluntàriament a aquesta pàgina web, la qual cosa implica que l’utilitzarà d’acord amb aquest avís legal. La utilització d’aquesta pàgina web suposa l’acceptació d’aquest avís legal.

Les pàgines web d’aquest lloc web poden ser visitades lliurament pels usuaris i usuàries.

La Fundació Drissa es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d’aquest avís legal així com el dret d’alterar la forma d’accés a la seva pàgina web sense previ avís; per tant, i per a una correcta utilització del lloc web, li recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

L’accés a aquest lloc web no suposa, en cap cas, l’adquisició per part de les persones usuàries de cap dret de propietat sobre els continguts que hi figuren.

La Fundació Drissa es reserva el dret a modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d’aquest lloc web, en qualsevol moment i sense previ avís.

LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT

La Fundació Drissa es reserva el dret a interrompre l’accés al seu lloc web, així com la prestació de qualsevol servei a través del mateix en qualsevol moment i sense previ avís, sigui per motius tècnics, de seguretat, de manteniment o per qualsevol altra causa.

La Fundació Drissa no serà responsable en cas de que s’hagi d’interrompre el servei, retard o mal funcionament i altres inconvenients que tinguin el seu origen en causes que s’escapen del control de La Fundació Drissa i/o siguin degudes a una actuació dolosa o culpable de l’usuari i/o tinguin el seu origen per causes de força major.

La informació continguda en aquest lloc web pot no ser correcta, malgrat els esforços duts a terme per aconseguir-ne l’exactitud i l’actualització. En conseqüència, La Fundació Drissa no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització.

Aquest lloc web conté enllaços a altres llocs webs del contingut, la utilitat o l’exactitud dels quals no es pot responsabilitzar La Fundació Drissa. La incorporació d’un enllaç en aquest lloc web no pot considerar-se una recomanació als usuaris perquè l’utilitzin; la decisió d’utilitzar-lo és responsabilitat d’aquests últims.

La Fundació Drissa no es fa responsable dels danys i els perjudicis derivats de l’ús d’aquest lloc web o dels seus continguts, i no garanteix l’absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l’usuari i usuària.

La Fundació Drissa no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d’aquest lloc web.

LEGISLACIÓ APLICABLE I TRIBUNALS COMPETENTS

Les condicions d’aquest lloc web i les relacions entre l’usuari i La Fundació Drissa es regiran per la legislació espanyola.

Per conèixer de qualsevol discrepància que pugui sorgir entre l’usuari i La Fundació Drissa ambdues parts es sotmeten als Jutges i Tribunals de Girona, Espanya.

COPYRIGHT

Tots els drets reservats. El copyright d’aquest lloc web és propietat de La Fundació Drissa. Tot el que veieu o llegiu en aquest lloc web, llevat que s’especifiqui el contrari, està protegit per copyright, o s’utilitza amb permís, de La Fundació Drissa. Tot el software, la informació, els productes, els serveis i qualsevol altre contingut inclòs o utilitzat al lloc web, incloent, sense limitar-s’hi, tot el codi HTML i els controls Active X, són propietat de La Fundació Drissa, o utilitzats amb el seu permís. El software i els continguts d’aquest lloc web estan protegits per la legislació de copyright i altres disposicions internacionals.

L’ús d’aquest lloc web està subjecte als termes i condicions de l’Acord del lloc web que es pot veure en aquesta Nota Legal. Qualsevol còpia autoritzada d’aquest lloc web, o de qualsevol pàgina o contingut del lloc ha d’incloure aquesta nota informativa sobre el copyright.

Tingueu en compte que qualsevol marca utilitzada o qualsevol tecnologia, producte o procés descrit en el document pot estar subjecte a altres drets de propietat intel·lectual reservats per La Fundació Drissa, i no se n’ofereix cap llicència.

A través del lloc web de La Fundació Drissa podeu accedir a altres llocs web independents; La Fundació Drissa no es fa responsable del contingut i la naturalesa d’aquests altres llocs.

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

La Fundació Privada Drissa manté una política de ple respecte i compliment de la confidencialitat de la informació tractada a través de la seva web i, en particular, de la protecció de les dades personals dels usuaris i usuàries del portal.

En aquest sentit, la Fundació Privada Drissa garanteix a les persones usuàries, en els termes de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), que tractarà confidencialment les seves dades personals. També garanteix que el servidor on s’emmagatzemen i es tracten aquestes dades disposa de les mesures de seguretat necessàries per evitar l’alteració, la pèrdua, el tractament i/o l’accés no autoritzat a aquestes dades per part de tercers, tenint en compte l’estat de la tecnologia i la naturalesa de les dades de caràcter personal tractades i els riscos a què estan exposades, ja sigui a causa de l’acció humana o del medi físic o natural, tot això d’acord amb el que estableixen l’article 9 de la LOPD i la normativa estatal o autonòmica que el complementa. No obstant això, la Fundació Privada Drissa podrà revelar a les autoritats públiques competents les dades de caràcter personal dels usuaris i usuàries qualsevol altra informació que estigui en el seu poder només quan li sigui requerida de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada cas.

En compliment del que disposa la LOPD, les persones usuàries rebran informació detallada sobre el tractament i els usos de les dades de caràcter personal en qualsevol opció de la web on es recullin dades de caràcter personal. El tractament i els usos de les dades de caràcter personal hauran de ser objecte d’acceptació per part de cadascuna de les persones usuàries. Les dades aportades per l’usuari i usuària s’utilitzaran per als fins previstos en el procediment o l’actuació de què es tracti. Els destinataris i les destinatàries de la informació subministrada a través d’aquest web són la Fundació Privada Drissa i les entitats que participin en la tramitació i prestació dels serveis sol·licitats.

La Fundació Privada Drissa comunica als usuaris i usuàries que la informació que se sol·licita i s’obté als formularis és l’estricament necessària per a la prestació correcta dels serveis. Aquelles persones i processos que tenen accés a dades personals estan obligats a respectar la privadesa dels usuaris i la confidencialitat de les seves dades personals. Si aquesta política de privadesa i tractament de dades personals es veu modificada de qualsevol manera, se n’oferirà una versió actualitzada en aquesta pàgina.

Política de galetes (cookies)

Una galeta és un fitxer que un servidor d’Internet envia a través del navegador de l’usuari amb informació sobre la utilització que ha fet de les pàgines del servidor, i l’emmagatzema al disc dur de la persona usuària, per tal que sigui utilitzat en una propera visita a aquest servidor. La Fundació Privada Drissa informa als usuaris i usuàries d’aquest web que les dades de navegació és possible que utilitzin galetes.

FUNDACIÓ PRIVADA DRISSA
Carrer Santander 1, baixos
17005 GIRONA

Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 15 gener 2021

sitemap