Segueix l’actualitat de la Fundació Drissa

 Titulars  Notícies

Compromís de la Generalitat per la salut mental

Dilluns 18 Octubre 2021

Compromís de la Generalitat per la salut mental

El passat dijous ens vam poder reunir amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, en la reunió del Pla de Salut Mental i Addiccions, integrada per les entitats representatives a Catalunya en aquest àmbit.

El compromís del Govern és establir una estratègia comuna per combatre l’estigma, a curt i mitjà termini, a més de consolidar noves polítiques d’ocupació i inserció laboral de persones amb problemes de salut mental. De la mateixa manera, es volen cobrir totes les etapes vitals de la persona, posant èmfasi en l’àmbit educacional escolar.

El President reconeix que “la millora de la salut mental de les catalanes i els catalans no és només un tema de salut, no és només un tema de recursos socials, és una emergència de país”, i per això s’està treballant en un Pacte Nacional de Salut Mental.

Destaquem que en consonància amb aquestes declaracions, i a petició del president, s’ha previst celebrar un ple monogràfic al Parlament de Catalunya sobre la salut mental de totes les catalanes i catalans.
 

Comparteix l'article


Últimes Notícies