Segueix l’actualitat de la Fundació Drissa

 Titulars  Notícies
Divendres 3 Desembre 2021
Han participat en el programa formatiu un total de 53 persones, el 90 % de les quals han fina-litzat la formació amb diploma.

Mola! Botiga de pastes, Retak Iberia, Costa Brava Mediterranean Foods, Fundació Emys i Gri-park han rebut els premis Incorpora que el Clúster Èxit atorga a les empreses col·laborado-res.

Dijous 2 Desembre 2021
El proper dijous 2 de desembre tindrà lloc l’acte anual d’entrega de diplomes de les Actuacions Formatives Clúster Incorpora.

Dilluns 15 Novembre 2021
Us convidem a la xerrada "Fundació Drissa, un exemple d'aplicació pràctica dels ODS", que duran a terme la nostra directora Núria Martínez i l'Aniol Sapena, l'ambientòleg de l'entitat. Ens trobareu aquest proper dilluns 15 de novembre a les 18h, a l'Hotel d'Entitats (Carrer de la Rutlla, 22)

Dimecres 27 Octubre 2021
De la mà de ILPRA hem equipat el nostre obrador amb aquesta nova termosegelladora, que ens permetrà, de moment, allargar fins a 6 dies la caducitat de les nostres elaboracions que trobeu a la botiga.

Dilluns 18 Octubre 2021
El passat dijous ens vam poder reunir amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, en la reunió del Pla de Salut Mental i Addiccions, integrada per les entitats representatives a Catalunya en aquest àmbit.

Feed RSS de notícies