Segueix l’actualitat de la Fundació Drissa

 Titulars  Notícies
Dimecres 16 Juny 2021
Finalment, i després d’anys de reivindicacions, s’ha acordat la creació d’una comissió al Parlament de Catalunya en matèria de salut mental i addiccions. L’objectiu serà estudiar en profunditat i donar resposta a les necessitats del col·lectiu, de forma transversal i tant en l'àmbit sanitari, com en l'assistencial i comunitari.
 
 

Dilluns 17 Maig 2021
Al projecte educatiu La Foixarda (Fundació Drissa) estem cercant un/a psicòleg/a per fer suport psicològic en el procés d'aprenentatge a l'alumnat amb problemes de salut mental amb l'objectiu que tinguin èxit educatiu i, així, millorin l'ocupabilitat.

Divendres 5 Març 2021
Biodrissa està portant a terme aquestes setmanes l’elaboració i degustació de les cremes i sucs ecològics a base de fruites i hortalisses que posteriorment es comercialitzaran a les botigues de l’entitat. Aquestes suposaran un allargament important de la vida útil del producte, a més de l’augment del seu valor nutricional i funcional.

Dimecres 3 Març 2021
La directora del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), Ariadna Rectoret, ha fet aquest matí entrega dels certificats de professionalitat a les 34 persones amb problemes de salut mental que l’any 2020 van participar en un projecte pilot a Catalunya, que permet assolir una titulació oficial acreditant competències laborals adquirides en el decurs de l’experiència laboral. D’aquestes 34, 18 han estat persones treballadores del servei de jardineria i de neteja de la Fundació Drissa. Rectoret ha estat acompanyada en l’acte realitzat a la seu de l’entitat Support-Girona pel Director d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives, Josep Vidal.

Divendres 5 Febrer 2021

El projecte de Fundació Drissa “Aprendre a l’hort de l’escola” ha rebut la Beca Joaquim Franch, que concedeix de forma bianual el Consell Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Girona.


Feed RSS de notícies