Notícies

16 juliol 2020

Dos professionals de suport obtenen els cursos per poder acreditar i avaluar competències professionals

Dos dels nostres professionals de suport de jardineria han assolit els cursos d’assessor i d’avaluador del procediment d’avaluació i acreditació de les competències professionals a través de l’Institut Català de les Qualificacions Professionals (ICQP). Aquesta formació els permetrà donar suport actiu als i les professionals operàries de Drissa que vulguin donar el pas d’acreditar la seva experiència laboral i així obtenir un certificat professional. Aquestes persones s’afegeixen a les professionals de l’àmbit social i de neteja que van assolir aquests cursos l’any 2018, així que reiterem les nostres felicitacions!

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 22 octubre 2020

sitemap