Notícies

1 juny 2020

Desescalada dels serveis de la Fundació Drissa a partir del 2 de juny

Amb motiu de l’entrada en la fase 2, aquest proper dimarts 2 de juny s’obren presencialment aquells serveis de la Fundació que durant el període de confinament han estat actius en format teletreball i en connexió online i/o telefònica amb les persones usuàries. Totes les instal·lacions compleixen amb les mesures de seguretat i prevenció corresponents.  

Aquests serveis són:

 • Les oficines centrals

Es reobre al públic amb cita prèvia. L’horari serà l’habitual de 8 del matí a 6 de la tarda, i ens trobareu com sempre al 972 24 93 43. 

 • El servei d’acollida

Tot i que potenciarem les acollides virtuals, el servei s’activa de forma presencial,amb cita prèvia. Totes les persones amb un problema de salut mental i que tinguin ganes de treballar es poden dirigir al servei d’acollida: 609904288 – acollida@fundaciodrissa.com 

 • Servei de suport al mercat laboral ordinari

S’obre presencialment sense deixar l’activitat online. Cal demanar cita prèvia.

 • Servei de formació

S’obre presencialment, amb cita prèvia, sense deixar l’activitat online.

 • USAPS

Les Unitats de Suport d’Ajustament personal i social activen el funcionament presencial, amb cita prèvia, sense deixar l’activitat online.

 • Els serveis de pintura i jardineria del Centre Especial de Treball.

Els serveis que funcionaven amb normalitat per la seva condició d’essencials continuen l’activitat de la mateixa manera:

  • El servei d’habitatge, que inclou el Programa de llar amb suport, Programa d’autonomia a la pròpia llar i el Servei d’atenció domiciliària.
  • Els serveis de neteja i horta ecològica del Centre Especial de Treball.
  • Les botigues Biodrissa del Barri Vell de Girona i del Mercat del Lleó de Girona i l’obrador.

Queda pendent per part de l’Administració donar l’ordre d’obertura dels serveis prelaborals. 

Mentrestant els professionals de Drissa seguiran atenent les persones usuàries dels serveis prelaborals de Girona, Santa Coloma de Farners i Figueres, virtualment com ho han vingut fent fins ara, amb seguiment individual i grupal i en coordinació amb els centres de salut mental de referència.

En el cas de Figueres, a més, Drissa està treballant per estrenar properament unes noves instal·lacions del servei ubicades al carrer Sant Antoni 63. Durant aquests dies els professionals de suport acabaran d’adequar el nou local perquè quan el servei es pugui obrir presencialment estigui tot a punt per a les activitats amb les persones usuàries. 

La Fundació vol expressar el seu agraïment als professionals de suport i als professionals operaris per tota la feina feta i la dedicació mostrada durant aquests gairebé tres mesos excepcionals. Ens hem trobat en una situació d’emergència sanitària sense precedents i per aquest motiu demanem a tothom responsabilitat en el seguiment de mesures de seguretat preventives que indiquen les autoritats sanitàries.

 

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 9 juliol 2020

sitemap