Notícies

4 març 2020

Exposició de fotografia “Destí: Bluefields”, aquest març al Centre Cívic Onyar

Aquest mes de març trobareu l’exposició itinerant Destí: Bluefields al Centre Cívic Onyar. Bluefields és la ciutat de Nicaragua agermanada amb Girona amb la que estem portant a terme el projecte de cooperació al desenvolupament. A través d’aquesta exposició fotogràfica podreu copsar el complicat entorn i els recursos en salut mental dels que disposen els seus habitants.

Tant aquesta activitat com el projecte de cooperació estan organitzats per la Facultat d’Infermeria de la UdG, la Comunitat Terapèutica del Maresme, la Fundació Drissa i l’Institut d’Assistència Sanitària.

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 15 gener 2021

sitemap