Notícies

11 febrer 2020

Exposició de fotografia Destí: Bluefields

Fins al 29 de febrer podreu visitar l’exposició de fotografies Destí: Bluefields al centre cívic Barri Vell-Mercadal, on podreu fer-vos una idea de l’entorn on viuen els habitants  d’aquesta ciutat agermanada amb Girona i els recursos que disposen pel que fa a l’atenció i la millora de la salut mental. Aquesta exposició està basada en el projecte de cooperació al desenvolupament que estem portant a terme amb el Centro de Atención Psicosocial (CAPS) de Bluefields

Aquesta activitat està organitzada per la Facultat d’Infermeria de la UdG, la Comunitat Terapèutica del Maresme, la Fundació Drissa i l’Institut Assistència Sanitària.

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 6 agost 2020

sitemap