Notícies

22 gener 2020

Fem balanç del Programa de Governança Democràtica amb La Confederació

El passat dia 17 de gener La Confederació va convocar diverses entitats, entre les quals la Fundació Drissa, per valorar el Programa d’Acompanyament a la Millora de la Governança Democràtica. Les entitats van valorar el grau de satisfacció, els impactes que el programa ha tingut en l’entitat, els seus punts forts i els febles, així com l’evolució que havia de tenir el mateix dins el Tercer Sector.

Aquest programa té per objectiu impulsar la participació de totes les persones i grups d’interès d’una organització en la presa de decisions. Fundació Drissa l’ha realitzat en la seva tercera edició i ha definit un pla de millora en diferents àrees.

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 22 maig 2020

sitemap