Notícies

18 novembre 2019

Nova convocatòria del Conforcat per l’acreditació de competències professionals

Professionals operaris de la Fundació s’incorporaran en la segona prova pilot d’acord amb una nova convocatòria del Conforcat (Consorci per la Formació Contínua de Catalunya) sobre l’acreditació de competències de jardineria i neteja per a professionals operaris del CET, de persones amb malaltia mental i persones amb discapacitat intel·lectual. En la primera prova ja es va aconseguir l’acreditació de sis professionals de neteja i set de jardineria. S’incorporen també professionals de Nou Verd de Vilafranca i de la Fundació Pere Matas de Reus.

 

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 6 agost 2020

sitemap