Notícies

8 novembre 2019

Nous objectius pel projecte Rebooks

Juntament amb els nostres socis israelians del projecte Rebooks, Shekulo Tov, hem valorat l’estat actual del projecte i hem plantejat nous objectius de cares a l’any vinent. Per una banda farem més publicitat de la venda de llibres de segona mà, i per altra ens hem plantejat la possibilitat de fer venda on-line per tal d’incrementar les vendes. 

Us recordem que els punts de venda d’aquest projecte social i rehabilitador els trobareu a la botiga Biodrissa del Carrer Ciutadans, al taller degustació de la Fundació Ramon Noguera i a la Cafeteria El Coro d’Ecosol.

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 22 maig 2020

sitemap