Notícies

20 novembre 2019

Assistim a la Jornada de cloenda dels 40 anys del Grup Mifas

El passat divendres 15 de novembre vam assistir a la Jornada de Cloenda de la celebració dels 40 anys del Grup MIFAS. 

Una celebració entre amics i col·laboradors, amb intervencions molt emotives i encoratjadores com la de l’Albert Llovera. Amb una taula rodona on es van repassar els 40 anys de MIFAS a Girona amb l’ex-alcalde de Girona, el Sr. Joaquim Nadal i l’ex-consellera de Benestar i Família, la Sra. Anna Simó i l’actual director de DINCAT, el Sr. Carles Campuzano. La Jornada també va comptar amb la presència del vicepresident de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Pere Aragonès.

Moltes felicitats i per molts anys més Albert Carbonell i Grup MIFAS !!! 

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 6 agost 2020

sitemap