Notícies

30 octubre 2019

Presentem “Aprendre a l’hort de l’escola” al projecte EdiCitNet

EdiCitNet és un projecte relacionat amb la recerca de solucions tècniques i pràctiques de tipus alimentari, natural i ecològic d’abast urbà i sota el principi d’integració social. Es busca fer les ciutats més sostenibles, habitables, saludables i integradores. El projecte aplega ciutats, universitats, petites i mitjanes empreses i organitzacions no governamentals. El passat divendres vam participar com a convidats en la trobada anual amb experts de tot el món aportant la nostra experiència a través del projecte “Aprendre a l’hort de l’escola” i la visió socialment integradora i ecològica que el fonamenta.

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 21 febrer 2020

sitemap