Notícies

11 octubre 2019

Participem en la taula rodona a Hostalric en el Dia Mundial de la Salut Mental

Molt contents d’haver participat en un acte tan necessari com el d’ahir a Hostalric, emmarcat en el Dia Mundial de la Salut Mental, i on vam poder posar el nostre granet de sorra explicant la raó de ser de Drissa i intentant transmetre en primera persona els beneficis que la incorporació laboral té en la salut mental de la persona. Moltes gràcies a l’Ajuntament d’Hostalric i als companys de l’Associació APSAS, del Viver de Bell-lloc i l’IAS. I sobretot, gràcies a un públic tan receptiu que ens va fer sentir molt vius!

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 9 juliol 2020

sitemap