Notícies

17 octubre 2019

Participem en la nova edició del la Setmana Bio

Aquest dissabte comença una nova edició de la Setmana Bio per l’alimentació ecològica, que tindrà lloc del 19 al 27 d’octubre. Se celebraran activitats arreu de Catalunya per donar a conèixer la producció i alimentació ecològiques entre la població. Les nostres botigues del Mercat del Lleó i del Carrer Ciutadans oferiran durant tota la setmana descomptes i ofertes en els productes que produïm a l’horta: enciam, col, bledes, poma i carbassa. A més oferirem també tasteig de pomes de les varietats crimson, opal i fuji.

Trobareu més informació sobre totes les activitats, entitats, organitzacions i establiments participants a la pròpia web de la Setmana Bio.

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 21 febrer 2020

sitemap