Notícies

10 setembre 2019

Pròxima xerrada “#Matealestigma: en joc per la salut mental”

Us convidem a la xerrada “#Matealestigma: en joc per la salut mental” que tindrà lloc el pròxim 18 de setembre a l’auditori de Support-Fundació Tutelar de les Comarques Gironines. Serà duta a terme per Oriol Incarbone, psicòleg esportiu de la Fundació Hestia i tractarà dels beneficis psicològics de l’activitat física. 

El projecte #Matealestigma neix de la voluntat de la Fundació Hestia i el Bàsquet Menorca de “formar equip” a favor de la salut mental, i aquest acte es durà a terme en el marc del partit que enfrontarà el Club de Bàsquet Girona contra l’Hestia Menorca.

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 22 maig 2020

sitemap