Notícies

12 juny 2019

Assistim a la Jornada Internacional de presentació del Projecte TopHouse

Vam assistir a la Jornada Internacional de presentació del Projecte TopHouse a Support-Fundació Tutelar Girona, amb el títol de “Eines de detecció i avaluació de necessitats de suport i habitatge per a persones amb necessitats complexes”, un projecte europeu Erasmus+ en el que Drissa hi participa, i centrat en els processos d’inclusió social de persones amb discapacitat psicosocial, a través de l’habitatge. Aquesta jornada ha servit de llançament oficial internacional després d’haver d’haver assistit ja a diverses formacions com la realitzada a Londres el passat mes de març.

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 22 maig 2020

sitemap