Notícies

23 abril 2019

Formació d’Educació Bàsica Financera

La Fundació Drissa ha participat en el taller d’Educació Bàsica Financera, organitzat per Voluntaris “La Caixa”. Hi han assistit professionals operaris del CET i personal usuari tant del servei prelaboral de Girona com del Servei de Suport de Mercat Ordinari. La seva finalitat és conèixer les eines per a una millor gestió de l’economia personal, així com les actituds que són més útils a l’hora d’estalviar o endeutar-se. També s’han proporcionat coneixements sobre les principals característiques dels productes financers bàsics per a la gestió de l’economia personal i les gestions que es poden fer a través del banc.

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 14 agost 2019

sitemap