Notícies

21 març 2019

Reunió amb el director general del SEPE a Madrid

El 14 de març les federatives catalanes representatives del sector de la discapacitat, van tenir una reunió amb el director general del SEPE, amb l’objectiu de conèixer de primera mà el funcionament de la conferència sectorial i la seva distribució de fons. En aquesta reunió hi van assistir Ammfeina i Dincat, federatives que representen a l’especial dificultat i a les entitats sense ànim de lucre.

La satisfacció per l’increment del Salari mínim interprofessional s’ha vist minimitzada al constatar que no s’havia previst l’afectació d’aquest increment en els centres especials de treball i que no s’havia tingut en compte cap recurs addicional per part de l’Administració Pública.

En aquesta reunió es van concretar quins recursos l’Estat ha previst per fer front a aquesta situació, així com els criteris amb els que es reparteixen els fons. Amb les informacions obtingudes  i les informacions que es disposen de la Generalitat, s’elaborarà un document per poder concretar la disponibilitat de fons que seran destinats aquest 2019 al finançament dels Centres Especials de Treball.

 

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 19 juliol 2019

sitemap