Notícies

13 març 2019

Formacions del mes de febrer

La Fundació Drissa ha continuat amb la seva tasca de formació per a la millora de les competències de les persones treballadores de l’entitat. Durant el mes de febrer ha iniciat   les següents formacions:  gestió d’incidències per mitjà del programa MIDUE, imatge personal i la formació per  obtenir les Certificacions Europees de moto-serra ECC1-ECC2.

Per altra banda han continuat les formacions de neteja de les brigades assignades a aquest servei, a les persones usuàries dels serveis prelaborals i el servei de suport al mercat laboral ordinari. També s’ha finalitzat la formació en la gestió de nòmines (a3software).

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 14 agost 2019

sitemap