Notícies

7 febrer 2019

Formacions internes del mes de gener

La Fundació Drissa vol garantir una formació continuada als seus treballadors per tal que puguin desenvolupar les seves tasques de forma eficient. Per tant, durant el mes de gener del 2019 s’han iniciat quatre formacions que es completaran durant l’any; continua la formació del programa de gestió de nòmina (a3software). Comença una formació de neteja dirigida a professionals operaris del CET i persones usuàries dels Serveis prelaborals i del servei de suport al mercat ordinari de l’entitat. També s’ha fet una jornada tècnica sobre les bonificacions de les formacions i finalment, una jornada de manteniment i ús correcte de maquinària.

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 21 juny 2019

sitemap