Notícies

14 desembre 2018

La revista “Alma” fa un article sobre el projecte “Aprendre l’hort a l’escola”

La revista “Alma” de la fundació “La Caixa” ha fet un article explicant el projecte “Aprendre l’hort a l’escola”. Concretament l’escola “El Bosc de la Pabordia” de Girona http://www.escolaelboscdelapabordia.cat/ . Aquest projecte relaciona usuaris de Drissa i gent de la tercera edat amb alumnes de primària, amb l’objectiu comú de crear i cuidar un hort. A totes aquestes persones el contacte amb la terra els és molt beneficiós i els inculca nous coneixements, valors i emocions; ja que amb aquest acostament a la natura s’enriqueixen. Perquè, tant a la natura com a la propia vida, la diversitat és sinònim de riquesa. No us perdeu l’article en el següent enllaç: https://miradasconalma.org/noticias/la-escuela-los-tomates/

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 23 agost 2019

sitemap