Notícies

5 novembre 2018

Assistim a la 9ª Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya

La Fundació Drissa va assistir el passat 25 d’octubre a la 9ª Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya, organitzades per Ingeniería Social i l’Associació +Responsables. En aquestes jornades es va posar de relleu el compromís de les empreses amb el seu entorn social, mediambiental i econòmic més enllà de les pròpies obligacions legals. D’aquesta manera es reconeixen aquests criteris ètics així com les entitats que prioritzen la responsabilitat social i el desenvolupament sostenible, com són el Grup Oller, la cadena UDON, la Cooperativa de Fruits Girona, la casa Rural l’Avenç de Tavertet, la Fundació Mas Casadevall o la Universitat de Girona.

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 14 agost 2019

sitemap