Notícies

10 maig 2018

L’equip de l’informàtic de Drissa, Josep Mota, busca poder anar a Silicon Valley gràcies al Chupa Chip.

L’informàtic de la nostra entitat, en​ Josep Mota, juntament amb el seu equip format per Sara Földes i Diana Ballart, s’ha imposat recentment en l’Imagine Express 2018, un programa destinat a generar negoci en el sector mòbil, amb un projecte revolucionari en la seva categoria, el Chupa Chip. Aquest projecte és​ un caramel intel·ligent que analitza la saliva per poder detectar la diabetis en nens i nenes.

Amb aquest reconeixement aquest equip d’emprenedors ha aconseguit un ressò

important en l’últim 4YFN del Mobile World Congress. ​Ara, estan treballant en una segona fase, que té per objectiu poder desenvolupar el projecte a Silicon Valley i realitzar una primera prova pilot. Per això han organitzat una campanya de crowdfunding per recaptar fons i poder aconseguir aquesta fita.

Des d’aquí volem felicitar la iniciativa i us demanem que ajudeu a poder fer realitat aquesta prova pilot.

 

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 23 agost 2019

sitemap