Notícies

13 març 2018

Celebració de la reunió anual del Consell de Participació del Servei Prelaboral

El passat dia 7 de març ​ es va celebrar la reunió anual del Consell de Participació del Servei Prelaboral ​de la Fundació Drissa. El consell va comptar amb l’assistencia de la  Sra. Marta Casacuberta, directora dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies de Girona, la Sra. Maria Combalia, presidenta de l’Associació de Família i Salut Mental, representants del personal usuari​ del servei ​ i del personal de suport.

​Els temes que es van tractar van ser el tancament de resultats de l’any 2017 i el règim intern del servei​. Va ser un consell on va haver una gran participació, principalment de les persones usuàries que van aportar la seva experiència i opinions.

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 19 desembre 2018

sitemap