Notícies

17 octubre 2017

Dos treballadors de la Fundació Drissa participen en el documental de TV3 “Veus contra l’estigma”

Properament s’emetrà a TV3 el documental “Veus contra l’estigma” que ens parla sobre la salut mental i com s’aborda a partir de diferents models i experiències. Hi podrem veure la Sílvia i en David, dos treballadors de la Fundació Drissa, que explicaran la seva experiència relacionada amb la tasca que duen a terme en el programa d’usuaris experts que es realitza conjuntament amb l’IAS (Institut d’Assistència Sanitària).

També podrem veure una entrevista que li fan a en David al seu estudi de pintura.

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 19 desembre 2018

sitemap