Notícies

6 abril 2017

La Fundació Drissa participa en el projecte “Jocs x la Salut Mental.org

El passat divendres 24 de març la Fundació Drissa va participar en el projecte “Jocs x la Salut Mental.org” de la Federació Salut Mental Catalunya, on es va dur a terme una dinàmica d’interacció en equips amb l’objectiu d’avaluar comportaments davant situacions quotidianes, amb interessos científics, mèdics, familiars, d’afectats o d’assistents socials. Els jocs es van dur a terme en grups a través de tauletes mòbils. El projecte compta amb el suport de la Cooperativa Abacus, on es poden bescanviar els punts obtinguts en els jocs per descomptes en llibres i productes.”

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 25 setembre 2020

sitemap