Notícies

22 agost 2013

Aquesta setmana el CET de la Fundació Drissa ha començat els treballs de recuperació de les lleres cremades per l’incendi de l’Alt Empordà del 2012

 

Inici de l’execució dels treballs de recuperació de les lleres cremades per l’incendi de l’Alt Empordà 2012. En aquests treballs hi participen un equip de 8 persones de l’àrea de jardineria del CET de la Fundació Drissa i l’objectiu dels treballs és recuperar les lleres dels rius actuant als punts on hi ha risc de provocar inundacions i destrosses a les vies i carreteres que travessen aquests rius i rieres en cas de crescudes; a més, de reduir el risc de tap o de caiguda d’arbres i millorar l’estat de l’hàbitat retirant la vegetació morta en aquests punts. Aquests treballs han estat contractats per la Diputació de Girona.

foto allt emporda

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 3 desembre 2020

sitemap