Notícies

15 abril 2013

La Fundació Tutelar de les Comarques Gironines: 10 anys protegint persones

El passat 11 d’abril la Fundació Tutelar de les Comarques Gironines va celebrar els 10 anys de la seva tasca.

La Fundació Privada Drissa és membre fundador d’aquesta entitat que es va constituir l’11 d’abril de 2003, amb la finalitat de protegir les persones grans que ho necessitessin, les que patien una malaltia mental i les persones amb una discapacitat intel·lectual, a partir de l’exercici de càrrecs tutelats. En deu anys la Fundació s’ha consolidat en el seu camp com l’organització tutelar amb major nombre de persones protegides de Catalunya, assumint actualment la protecció de 559 persones i havent-ne protegit un total de 840 des de la seva constitució.

La Fundació Tutelar es dedica a la protecció legal i l’atenció social a les persones greument afectades pel patiment de malalties mentals, pels efectes de malalties relacionades amb l’envelliment i a les persones amb discapacitat intel·lectual, així com el suport a les seves famílies. Aquesta activitat es concreta especialment en l’exercici de càrrecs tutelars per designació judicial, amb les responsabilitats que això suposa respecte aquestes persones quan, per qualsevol circumstància, o no hi ha familiars o aquests no estan en disposició d’assumir aquesta responsabilitat. També ofereix suport a les persones que tenen cura d’un familiar assumint càrrecs tutelars (assessorament, orientació, gestions per preveure el futur, etc.).

 

Des de la Fundació Privada Drissa, els volem felicitar per aquests 10 anys i animar-los per continuar treballant com fins ara!

 

 

Els links de diferents mitjans de comunicació que parlen sobre aquest aniversari:

http://tvgirona.xiptv.cat/noticies/capitol/noticies-vespre-del-11-04-2013 (a partir minut 10:10)

 

http://www.diaridegirona.cat/economia/2013/04/11/fundacio-tutelar-controla-mes-mil-comptes-bancaris-gironins/612479.html

http://www.324.cat/noticia/2094139/girones/La-Fundacio-Tutelar-controla-mes-dun-miler-de-comptes-bancaris-dusuaris-gironins-per-valor-de-gairebe-11-MEUR

 

 

 

http://www.acn.cat/acn/709133/Noticia/text/Noticia.html

 

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 2 juliol 2020

sitemap