Notícies

19 abril 2013

Els productes ecològics en creixement

Biodrissa ofereix un ventall de productes ecològics de primera qualitat i intenta promoure un consum de bones i sanes pràctiques alimentàries. Per aquest motiu és oportú donar a conèixer que el Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, juntament amb els seus col·laboradors, van presentar els resultats del Baròmetre de Percepció i Consum dels Aliments Ecològics del 2012. Aquests van realitzar un estudi sobre el consum i la producció dels aliments ecològics.

 

Els resultats de l’estudi demostra que s’han incrementat progressivament l’activitat vers els productes ecològics. Uns dels reptes que s’han identificat és la necessitat de trobar l’equilibri amb el preu i l’accessibilitat del seu consum. L’estudi també ofereix altres dades com per exemple, els aliments més consumits que són la fruita, la verdura/llegums i els ous.

A més a més del 26 d’abril al 4 de maig tindrà lloc la primera setmana Bio, coincidint amb la fira BioCultura de Barcelona.

Per a més informació: www.gencat.cat/alimentacio/setmanabio

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 9 juliol 2020

sitemap