Notícies

18 febrer 2013

Nou servei del Grup Èxit

El Grup Èxit ha signat un contracte amb l’Ajuntament de Girona pel servei “d’eliminació de la contaminació visual mitjançant l’extracció de pintades, publicitat i altres elements adherits a les façanes i altres paraments verticals de les construccions públiques i privades, així com als paviments, carrers i elements de mobiliari urbà” al municipi.

Aquest és un nou servei que amplia els serveis que el Grup èxit ofereix als seus clients i permet, a més, complir amb el principal objectiu del grup, que és el manteniment de llocs de feina per a persones amb especial dificultat i/o risc d’exclusió social. En concret, aquest contracte, donarà estabilitat al lloc de feina d’un equip de 3 persones. L’equip que realitzarà aquestes tasques serà dotat de maquinària específica per a realitzar el servei amb totes les garanties professionals i competitives que l’ajuntament de Girona ha exigit en el concurs.

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 9 juliol 2020

sitemap