Notícies

22 febrer 2013

L’empresa d’infusions i tes ecològics Alma presenta el seu projecte d´economia social “Bolsos con Alma” amb la col·laboració del Grup Èxit.

L’Empresa Alma Teas & Herbals Infusions ha demanat  la col·laboració del Grup Èxit per dur a terme un projecte d’economia social: “Bolsos con Alma”.

Els “Bolsos con Alma” són bosses de tendència aprofitant materials reciclats de la mateixa empresa, com per exemple els sacs de cafè.

La venda d’aquestes bosses, que serà a partir de l’abril, permetrà donar feina a treballadors/res amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental del Grup Èxit i, alhora, el benefici anirà destinat a Càritas pel desenvolupament de projectes socials. Del preu de venda de cada bossa, un 50% va destinat a la despesa de producció realitzada pel Grup Èxit, un 25% a despeses de distribució, i un 25% de marge comercial que es donarà a Càritas Diocesana de Girona pel desenvolupament de projectes socials.

Les bosses d’aquesta primera col·lecció estaran a la venda a la pàgina web d’Alma i a botigues col·laboradores de la campanya a nivell nacional.

Per més informació podeu consultar la web d’Alma Teas & Herbals Infusions:

http://www.almahome.es/

http://www.facebook.com/#!/AlmaTeas

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 9 juliol 2020

sitemap