Notícies

26 febrer 2013

Ecocabàs: el mercat ecològic dels diumenges a Girona

A partir d’aquest diumenge, 3 de Març, a l’Av. Ramon Folch (al costat de Correus) comença l’Ecocabàs. És un mercat on es podrá trobar diversos productes ecològics, des de fruita i verdures, làctics, ous, carn, embotits, melmelades, creps, croquetes, i fins a vins i conserves.

L’objectiu de l’Ecocabàs, organitzat per Scata (Serveis de Promoció) i Quins Pebrots (Botiga online de productes ecològics, artesanals i de proximitat), és que les famílies puguin passar el diumenge al matí fent la compra de la setmana, a l’hora que troben activitats per a petits i grans, com ara tallers de cuina o xerrades sobre productes ecològics.

Biodrissa, hi será present amb els seus productes ecològics.

L’horari del mercat será cada diumenge de 9h a 14h.

 

Per més informació podeu consultar en aquesta web:

http://www.forquillagironina.cat/ca/noticies/productes-ecologics-i-artesanals-a-lecocabas-a-girona-a-partir-de-marc.html

 

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 9 juliol 2020

sitemap