Notícies

29 novembre 2012

Grup Èxit promou el “Regal amb Èxit” per impulsar el regal solidari i buscar noves oportunitats de negoci.

El passat dimarts 27 de novembre es va fer la presentació del “REGAL AMB ÈXIT” que ha promogut el Grup Èxit. Consisteix en un pack regal fet a mida on la persona, en funció del pressupost que disposi, es pugui confeccionar una caixa personalitzada amb vals regals de diferents productes i serveis que s’ofereixen des de Grup Èxit.

A través d’aquests vals, es poden regalar serveis de jardineria, manteniment de la llar i edificis, reformes d’edificis, de neteja i de planxa, cistelles de fruita i verdura ecològica, roba i complements outlet, bicicletes i  bijuteria.

EL principal objectiu d’aquesta iniciativa és convertir en regal original una necessitat quotidiana, i s’ha de tenir en compte que és un regal amb una doble vessant, és útil i amb valor afegit.

Per impulsar aquest nou producte s’ha comptat amb diverses personalitats de les comarques gironines per que ajudin a impulsar noves accions i obrir noves oportunitats de negoci, com per exemple, el cuiner Joan Roca, que el dia de la inauguració va voler estar present per donar suport en aquesta iniciativa.

Aquest REGAL AMB ÈXIT el podeu trobar a la botiga que es situa a la plaça Marqués de Camps nº 12 de Girona.

Aquest Nadal, fes un regal solidari i fes un regal amb èxit!!!

Adjuntem el recull de premsa sobre aquest acte:

-http://www.gironanoticies.com/notix/noticia/23187_grupexitpromouregalambexitperimpul-arelregal-olidariibu-carnove-oportunitat-denegoci-1.htm

-http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/598041-un-regal-amb-valor-afegit-i-exit-assegurat.html

-http://www.diaridegirona.cat/comarques/2012/11/28/caritas-fundacions-noguera-drissa-promouen-regals-solidaris/593192.html

http://tvgirona.xiptv.cat/noticies/capitol/noticies-vespre-del-27-11-2012

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 9 juliol 2020

sitemap