Notícies

12 novembre 2012

“Ens Patina l’Embrague” fa una xerrada a la Universitat de Girona.

El passat dilluns 5 de novembre, alguns dels locutors i locutores de “Ens Patina l’Embrague” van anar a la Facultat de Treball Social de la Universitat de Girona a fer una xerrada, a petició de la professora Marta Manuel, professora de l’assignatura Salut Mental.

El motiu de la xerrada era explicar com es realitza i s’organitza el programa de ràdio que es fa en directe cada dijous des de Ràdio Salt. Locutors i locutores van explicar com s’organitzen, com es preparen i tot el què comporta i implica  fer  setmanalment “Ens Patina l’Embrague”.

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 15 gener 2021

sitemap