Notícies

15 octubre 2012

HABITS SALUDABLES

Acabem de justificar el projecte d’hàbits saludables que ha estat confinançat per  Dipsalut . Aquest projecte tenia per objectius: millorar els hàbits alimentaris de les persones amb TMG, millorar els hàbits en el seu temps d’oci i també disminuir el consum de tabac. Un cop acabat el projecte la valoració que se’n fa és positiva,els hàbits alimentaris dels participants ha millorat incorporant una dieta més saludable.

També s’ha millorat el sedentarisme facilitant que alguns i algunes de les participants practiquessin algun esport regularment. El que encara cal seguir treballant és el consum de tabac que no s’ha aconseguit disminuir.

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 9 juliol 2020

sitemap