Notícies

19 octubre 2012

Finalització del projecte de la Fundació Drissa recolzat per l’obra social d’UNNIM

El passat mes de setembre va finalitzar el projecte de consolidació de la brigada de neteja que s’ha desenvolupat gràcies al recolzament de l’Obra Social d’UNNIM. La  valoració del projecte és molt positiva, ja que s’han assolit els objectius previstos amb escreix ( mantenir els llocs de feina, millorar a nivell operatiu de la brigada, realitzar formació in situ , etc). El projecte ens ha permès també establir les bases de continuïtat d’aquesta brigada, millorant la seva organització, eficàcia i eficiència.

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 9 juliol 2020

sitemap