Notícies

3 octubre 2012

“L’ardu camí ecològic”, La Crònica de la Vanguardia.

El passat divendres 28 de setembre, al diari de la Vanguardia va sortir publicada una crònica on parlaven del complicat camí que tenen els productes ecològics per arribar als consumidors i de les diferents apostes que han sorgit per conscienciar a la gent del seu consum, i per poder facilitar l’accés aquests productes. En aquest punt l’autor de la crònica fa especial referència al projecte d’horta ecològica de la nostra entitat, en concret a Biodrissa, la parada del Mercat del Lleó, que  ofereix productes ecològics de qualitat i de proximitat al consumidor.

Podreu trobar la notícia a l’apartat de descàrregues!

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 9 juliol 2020

sitemap