Notícies

26 juliol 2012

FUNDACIÓ DRISSA i BOBO CHOSES COL·LABOREN

El Servei de Prelaboral de la Fundació Drissa ha col·laborat en la confecció dels peluixos de la marca de roba infantil catalana BOBO CHOSES  per a la seva propera col·lecció.

Amb seu a Mataró i Girona, BOBO CHOSES és la marca de moda infantil catalana amb major projecció internacional, amb punts de venda a més de 35 països (entre els quals destaquen Japó, França i EUA). Així mateix, és habitual la seva presència a les publicacions especialitzades de moda infantil, com Milk Magazine o Vogue Kids, i a les fires internacionals de major prestigi. També, el passat mes de juny, l’equip de BOBO CHOSES es va desplaçar a la finca de BIODRISSA, a Campllong, per fer la sessió de fotos de la que serà la seva col·lecció de primavera/estiu 2013. www.bobochoses.com

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 9 juliol 2020

sitemap