Notícies

10 juliol 2012

“Una mirada diferente”

El Centre de Rehabilitació Psicosocial de los Carmenes ha tingut la iniciativa de realitzar aquest video musical a favor de la integració, la inclusió i la capacitació de persones amb problemes de Salut Mental.

Hi han participat altres centres de rehabilitació psicosocial que també pertanyen als Centres Propis de la Xarxa Pública d’Atenció social a persones amb malaltia mental greu i de llarga durada de la Consejería de Asuntos Sociales de la Comunidad de Madrid. Aquests centres están gestionats per l’entitat INTRESS (Institut de Treball Social i de Serveis socials) de Madrid.

Aquest és el link perquè el pogueu veure i fer difusió!

http://www.youtube.com/watch?v=0Fun79jcvDY&feature=youtu.be

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 9 juliol 2020

sitemap