Notícies

25 juny 2012

Finalització del projecte Consolidació Brigada Forestal DRISSA a les Gavarres amb el suport de l’Obra Social de Caja Madrid

El projecte que compta amb el recolzament de l’Obra Social de Caja Madrid, “Consolidació brigada forestal Drissa”, ha finalitzat. Amb aquest projecte  s’ha realitzat diferents tasques de gestió de la zona de les Gavarres sota la direcció tècnica del Consorci de les  Gavarres. Algunes de les zones on s’ha treballat són: Rajoleria, i el Molí de Can Frigola de Sant Sadurní de l’Heura, Can Villalonga, a la finca Font Gran de Fonteta, entre d’altres. A part de la gestió medio ambiental realitzada, cal destacar que la brigada ha assolit importants coneixements i ha millorat en la realització de tasques forestals, el que ens permetrà poder donar millor servei als nostres potencials clients en aquest àmbit.

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 2 juliol 2020

sitemap