Notícies

10 maig 2012

Realització d’un vídeo sobre la Brigada Forestal de DRISSA a les Gavarres

El passat dia 3 de maig de 2012, es va portar a terme a les Gavarres la filmació d’un vídeo sobre les tasques que s’estan desenvolupant de gestió medioambiental a diferents zones d’aquest espai per la brigada forestal de Drissa.  Aquestes tasques les desenvolupa la brigada forestal de Fundació Privada DRISSA, sota la direcció tècnica del Consorci de les Gavarres i amb l’ajut de l’Obra Social Caja de Madrid

En breu podreu veure penjat a la web el vídeo. Us diem per avançat que paga la pena i us convidem a mirar-lo!!!

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 9 juliol 2020

sitemap