Notícies

9 maig 2012

La Fundació Drissa és noticia a Diari de Girona

El passat diumenge 6 de maig la responsable de l’àrea social de la Fundació, la Nuria Fornalés, va ser entrevistada al Diari de Girona. L’objectiu de l’entrevista era donar a conèixer la feina que es fa desde l’Entitat per treballar la inserció laboral i l’ habitatge de les persones amb malaltia mental. Es va parlar dels origens, de la situació actual i del futur. El titular va ser “amb la crisi, les persones que ja tenen problemes mentals els agreujaran”.

Aquesta entrevista la podreu llegir a l’apartat de descàrregues o en la nostra pàgina del facebook.

>> Més notícies
Carrer Santander 1, baixos - 17005 Girona - Tel. 972 24 93 44 - Fax 972 24 93 45 - info@fundaciodrissa.com - Nota legal

Última actualització 9 juliol 2020

sitemap